Vrijwilligerswerk voor Child-Help

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Dan kan jij ons zeker helpen als vrijwilliger.

Stuur ons een mailtje: [email protected] of [email protected]

Jouw steun maakt een gigantisch verschil voor een kind dat opgroeit in armoede en dat een open rug of een waterhoofd heeft.

Gebeten door evenementen?

Onze eventvrijwilligers vertegenwoordigen Child-Help doorheen heel het land! Zij informeren en sensibiliseren het grote publiek over wat Child-Help doet. Of het nu gaat om festivals, beurzen, informatiedagen, … Gelegenheden zijn er in overvloed en plezier is verzekerd!

Bij interesse mag je ons contacteren op: [email protected] (Mieke Van Poucke) of [email protected] (Lies Blondelle)

Er zit een heus organisatietalent in je?

Organiseren zit in je bloed, je legt graag contacten en je gaat structureel te werk? Wil je onze organisatie ondersteunen tijdens evenementen? Zet dan jouw organisatorische skills in voor Child-Help!

Je bent een getalenteerde spreker?

Spreek je graag in het openbaar en animeer je jong en oud? Child-Help is voortdurend op zoek naar gemotiveerde mensen die goesting hebben om onze projecten uit de doeken te doen.

Je hebt binnenkort iets te vieren?

Verwacht je binnenkort een baby of sta je zelf in de belangstelling met je jubileum, verjaardag, pensioenviering of huwelijk? Vraag je familie en vrienden om het traditionele cadeau te vervangen door een donatie ten voordele van Child-Help. Jij beslist welk project we steunen ter ere van jou!

Word je graag vrijwilliger voor Child-Help, neem contact op via [email protected].

NL