Helpen als bedrijf

Heb jij als bedrijf een warm hart voor kinderen in het Zuiden? Je ontdekt hier hoe je kan helpen.

Steunt jouw bedrijf al een goed doel?

Waarom voor Child-Help kiezen als goed doel

Hydrocefalie (waterhoofd) en spina bifida (open rug) worden ook wel eens ‘de stille doders met de omvang van malaria’ genoemd. Op wereldniveau krijgen deze gezondheidsproblemen maar zeer beperkt aandacht.

Met jouw steun schenk je medisch materiaal of een operatie voor een kind met een waterhoofd of met een open rug dat opgroeit in armoede. Hierdoor verbetert de levenskwaliteit significant en kan het kind zich ontwikkelen tot een volwaardige burger.

Zo kan je als bedrijf je steentje bijdragen

Alle hulp is welkom!

Van eenmalige donaties tot structurele giften voor een van onze projecten. Van geldinzamelacties samen met alle medewerkers of campagnes die je organiseert ten voordele van Child-Help.

Heb je zelf een origineel idee? Wij luisteren er graag naar en ontwikkelen een aanbod op maat.

Wil jij als bedrijf of organisatie kinderen met spina bifida en hydrocefalie helpen?

Contacteer Mieke Van Poucke / +32 (0) 486 91 28 85 of Lies Blondelle / +32 (0) 478 94 16 335

Email: mieke@child-help.be – +32 486912885

Zoet, gezond en voor een goed doel: honing

Honing is heerlijk, en nog lekkerder als het een natuurlijk, lokaal product is. De honingen van imker Miellerie uit Merksem zijn dan ook een topproduct, die winkeliers graag in hun winkel hebben om hun klanten mee te verwennen.

Goed nieuws: van elk potje dat er verkocht wordt, gaat een mooie som naar de werking van Child-Help. Dank je wel Overbroekse Verfcentrale (Sint-Lenaarts), Echinea (Hoogstraten), Van Boxel Tweewielers BV (Galder), Leonidas (St.-Job-in-’t-Goor en Sint-Lenaarts) en Jane’s Corner (Antwerpen).