Doe een gift

Steun onze acties met een doorlopende opdracht. Door uw maandelijkse bijdrage wordt u een trouwe partner van ons werk. Elke maand opnieuw toont u uw solidariteit op een concrete en doeltreffende manier. Klik hier voor het formulier voor een permanente opdracht. Of help onze kinderen met een eenmalige overschrijving via het rekeningnummer
IBAN: BE56 7380 1971 7088.
BIC: KREDBEBB

Komt het totaalbedrag van jouw giften dit kalenderjaar boven de 40 euro? Dan kun je hiervan volgend jaar 45% terugvragen via je belastingaangifte (volgens de voorwaarden in artikel 145/33 WIB 92).

1 jaar continentiemateriaal

Geef een kind continentiemateriaal voor een jaar.

Dit is essentieel in de opvolging van kinderen met spina bifida. Op die manier zijn ze droog en infectievrij en kunnen ze een echt sociaal leven opbouwen door naar school te gaan en met vriendjes te spelen.

20 euro

1 shunt

Schenk een shunt, nodig voor een levensreddende operatie.

De shunt is een vrij eenvoudig implantaat, nodig om het overtollig hersenvocht af te voeren naar de buikholte. €47 is onbetaalbaar in landen waar eenvoudige boeren vaak minder dan €1 per dag verdienen.

47 euro

1 operatie

Draag de kosten van een endoscopische operatie.

De chirurg maakt met een endoscoop een opening in een van de hersenkamers waardoor het hersenvocht weg kan en in de bloedbaan wordt opgenomen.

120 euro
NL